KOLDTBORD-SPEKEMAT
Det store koldtbordet kr. 270,- (med dessert kr. 310,-)
- Roastbeef
- Svinestek
- Spekemat
- Kylling
- Karbonade med løk
- Helstekt ørret
- Røyka laks
- Eggerøre
- Fylte egg
- Potetsalat
- Waldorfsalat
- Eggesalat
- Remulade
- Smør
- Brød og loff
Det lille koldtbordet kr. 210,- (med dessert kr. 250,-)
- Kylling
- Karbonade med løk
- Røyka laks
- Eggerøre
- Roastbeef
- Svinestek
- Fylte egg
- Remulade
- Potetsalat
- Waldorfsalat
- Smør
- Brød og loff
Det store spekematbordet kr. 210,-
(kan anrettes på trefjøler og i trau)
- Westfalerskinke
- Fenalår
- Salami
- Viltpølse
- Morrpølse
- Eggerøre
- Potetsalat
- Rømme
- Flatbrød
- Brød og smør
Pyntet med frukt og grønt.
Spekemattallerken kr. 170,-
- Westfalerskinke
- Fenalår
- Salami
- Morrpølse
- Eggerøre
- Potetsalat
- Rømme
- Flatbrød
- Brød og smør
Pyntet med frukt og grønt.
Koldtallerken kr. 170,-
- Karbonade med løk
- Kylling
- Eggerøre
- Røyka laks
- Roastbeef
- Svinestek
- Potetsalat
- Remulade smør og brød
Tillegg for glutenfritt bakverk til koldtbord spekebufe og koldtallerken kr. 10,- pr. porsjon.