Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

KOLDTBORD-SPEKEMAT


Det store koldtbordet kr. 270,- (med dessert kr. 310,-)

  • Roastbeef
  • Svinestek
  • Spekemat
  • Kylling
  • Karbonade med løk
  • Helstekt ørret
  • Røyka laks
  • Eggerøre
  • Fylte egg
  • Potetsalat
  • Waldorfsalat
  • Eggesalat
  • Remulade
  • Smør
  • Brød og loff

Det lille koldtbordet kr. 210,- (med dessert kr. 250,-)

  • Kylling
  • Karbonade med løk
  • Røyka laks
  • Eggerøre
  • Roastbeef
  • Svinestek
  • Fylte egg
  • Remulade
  • Potetsalat
  • Waldorfsalat
  • Smør
  • Brød og loff

Det store spekematbordet kr. 210,-
(kan anrettes på trefjøler og i trau)

  • Westfalerskinke
  • Fenalår
  • Salami
  • Viltpølse
  • Morrpølse
  • Eggerøre
  • Potetsalat
  • Rømme
  • Flatbrød
  • Brød og smør

    Pyntet med frukt og grønt.

Spekemattallerken kr. 170,-

  • Westfalerskinke
  • Fenalår
  • Salami
  • Morrpølse
  • Eggerøre
  • Potetsalat
  • Rømme
  • Flatbrød
  • Brød og smør

    Pyntet med frukt og grønt.

 

Koldtallerken kr. 170,-

  • Karbonade med løk
  • Kylling
  • Eggerøre
  • Røyka laks
  • Roastbeef
  • Svinestek
  • Potetsalat
  • Remulade smør og brød

    Tillegg for glutenfritt bakverk til koldtbord spekebufe og koldtallerken kr. 10,- pr. porsjon.

 

Share on Facebook

Logg inn