KOLDTBORD-SPEKEMAT
Det store koldtbordet kr. 270,- (med dessert kr. 310,-)
- Roastbeef
- svinestek
- spekemat
- kylling
- karbonade med løk
- helstekt ørret
- røyka laks
- eggerøre
- fylte egg
- potetsalat
- waldorfsalat
- eggesalat
- remulade
- smør
- brød og loff.
Det lille koldtbordet kr. 210,- (med dessert kr. 250,-)
- Kylling
- karbonade med løk
- røyka laks
- eggerøre
- roastbeef
- svinestek
- fylte egg
- remulade
- potetsalat
- waldorfsalat
- smør
- brød og loff.
Det store spekematbordet (kan anrettes på trefjøler og i trau) kr. 210,-
- Westfalerskinke
- fenalår
- salami
- viltpølse
- morrpølse
- eggerøre
- potetsalat
- rømme
- flatbrød
- brød og smør.
- Pyntet med frukt og grønt.
Spekemattallerken kr. 170,-
- Westfalerskinke
- fenalår
- salami
- morrpølse
- eggerøre
- potetsalat
- rømme
- flatbrød
- brød og smør.
Koldtallerken kr. 170,-
- Karbonade med løk
- kylling
- eggerøre
- røyka laks
- roastbeef
- svinestek
- potetsalat
- remulade smør og brød.
- Tillegg for glutenfritt bakverk til koldtbord
- spekebufe og koldtallerken
- kr. 10 pr.porsjon.