JULEMENY,UKEMENY, A LA CARTE OG OVERTIDSMAT
Hver dag hos Suppeguri:
Dagens middag fra kr. 220,- Honnørpris 210,-. Kaffe følger med
Suppeguris suppe, ulik for hver dag, med brød/rundstykke kr. 120,- kaffe følger med.
Lapskaus med flatbrød kr.170,- kaffe følger med.
JULEMENY.
Juletallerken med ribbe,julepølse, husets medisterkake,surkål,rødkål,julesaus,poteter og tyttebærsyltetøy Kr.260,-
Ribbetallerken med to ribbebiter,surkål,rødkål,julesaus og poteter. Kr.275,-
Pinnekjøtt med vossakorv, kålrabistappe , sky og poteter. Kr.275,-
Husets medisterkaker med surkål, julesaus og poteter.Kr.230,-
Julepølser med rødkål, julesaus og poteter.Kr.195,-
Julelunch med ribbe og medisterkake, laks,eggerøre,sylte,sennep,julesild,brød,smør og kaffe.Kr.180,-
Ribbesmørbrød med surkål. Kr. 120,-
Riskrem med rød saus Kr.55,-
Hver onsdag frem til jul :LUTEFISK med ertepure ,bacon sennepsaus og poteter Kr.260,-
À la Carte-retter
Rødspette med salat, reker og remulade.Kr.230,-
Oksekarbonader med løk og grønnsaker.Kr 220,-
Beefburger 200gr, med salat,dressing ost og pommes frites og mineralvann .Kr.240,-
Husets elgkarbonader med rosenkål, viltsaus og tyttebær .Kr.230,-
Vilttallerken med elgkarbonade,biff av vilt,sopp, grønnsaker, viltsaus og poteter.Kr.245,-
Dagens middag Kr. 220,-/ Honnørpris 210,-.Lapskaus med flatbrød .Kr.170,-
UKEMENY
Mandag: Husets medisterkaker med surkål og poteter.
Tirsdag: Fersk suppe,ferskt kjøtt og sur-søt saus.
Onsdag: Dagens fiskerett.
Torsdag: Viltgryte med grønnsaker og potet og jordskokkstappe.
Fredag: Stekt flesk med duppe og kålrabistappe.
Lørdag : Smårett.
Dagens middag med kaffe kr.220,- / Honnørpris 210,-
Alle rettene fra uke- og à la carte-menyen kan bestilles som overtidsmat.