UKEMENY, LUNSJ, A LA CARTE OG OVERTIDSMAT
Frokost og lunsj retter m/ kaffe + melk eller juice Kr.165,-
Frokostbrett: ost,skinke,karbonade,speilegg,syltetøy,smør, brød rundstykke og vaffel.
Varm lunsj : Stekte poteter, bacon og speilegg. Brød og smør.
Omelett: Med ost og skinke eller reker, salat brød og smør.
Hver dag hos Suppeguri:
Dagens middag fra kr. 220,- Honnørpris 210,-. Kaffe følger med
Suppeguris suppe, ulik for hver dag, med brød/rundstykke kr. 120,- kaffe følger med.
Lapskaus med flatbrød kr.170,- kaffe følger med.
À la Carte-retter
Rødspette med salat, reker og remulade.Kr.240,-
Oksekarbonader med løk og grønnsaker.Kr 240,-
Beefburger 200gr, med salat,dressing ost og pommes frites og mineralvann .Kr.250,-
Fisch&chips med salat og remulade, liten porsjon Kr. 200,- stor porsjon Kr. 230,-
Røye koteletter fra Fyresvann, med agurksalat og rømme Kr.250,-
Husets elgkarbonader med rosenkål, viltsaus og tyttebær .Kr.245,-
Fru Hopes nakkekotelett med surkål, saus og poteter. Kr. 220,-
Svinesnitzel med grønnsaker og kokte poteter. Kr. 250,-
Dagens middag Kr. 220,-/ Honnørpris 210,-.Lapskaus med flatbrød .Kr.170,-
UKEMENY
Mandag: Medisterkaker med kjøtt fra Borgestad gård,serveres med surkål,brun saus og poteter.
Tirsdag: Fersk suppe,ferskt kjøtt og sur-søt saus.
Onsdag: Dagens fiskerett
Onsdagsbiffen med salat og bearnaisesaus Kr.250,-
Torsdag: Ertesuppe ,salt kjøtt og flesk med rotmos.
Fredag: Stekt flesk med duppe og kålrabistappe.
Lørdag : Karbonader med grønnsaker.
Dagens middag med kaffe kr.220,- / Honnørpris 210,-
Alle rettene fra uke- og à la carte-menyen kan bestilles som overtidsmat.



