UKEMENY, A LA CARTE OG OVERTIDSMAT
HVER DAG HOS SUPPEGURI:
Dagens middag fra kr.195,- . Kaffe følger med
Suppeguris suppe, ulik for hver dag, med brød/rundstykke kr. 110,- kaffe følger med.
Lapskaus med flatbrød kr. 165,- kaffe følger med.
Mandag
Svinenakke med surkål.
Kjøttkaker med stuing.
Tirsdag
Medisterkaker med surkål.
Fersk suppe med melboller. Ferskt kjøtt og sursøt saus.
Onsdag
Røye fra Fyresvann.
Viltgryte med potetstappe.
Onsdags biff av ytrefilet med tilbehør kr. 235,-
Torsdag
Høstens Fårikål.
Salt kjøtt og flesk med ertesuppe og kålrabistappe.
Fredag
Pasta med kjøttsaus.
Stekt flesk og duppe med kålrabistappe.
Lørdag
Karbonader med løk og grønnsaker.
Fårikål.
Dagens middag fra kr.195,- / 220,- Honnørpris. Inkludert kaffe til alle middagsretter.
À la Carte-retter
- Rødspette med salat, reker og remulade kr. 230,-
- Fish 'n chips med salat og ramsløkdip ,liten porsjon kr.190,- stor porsjon kr.220,-
- Oksekarbonader med løk og grønnsaker kr. 200,-
- Beefburger 200gr, med salat,dressing ost og pommes frites og mineralvann kr. 240,-
- Helstekt Telemarksrøye med agurksalat og rømme kr.240,-
- Husets svinesnitzel med grønnsaker og kapers kr. 240,-
- Husets elgkarbonader med rosenkål, viltsaus,poteter og tyttebær kr. 230,-
- Dagens middag (se over) kr. 195/220,- / Honnørpris.
- Lapskaus med flatbrød kr. 165,-
Alle rettene fra uke- og à la carte-menyen kan bestilles som overtidsmat.