Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

UKEMENY, A LA CARTE OG OVERTIDSMAT

 


HVER DAG HOS SUPPEGURI:

Dagens middag fra kr.195,- . Kaffe følger med

Suppeguris suppe, ulik for hver dag, med brød/rundstykke kr. 110,- kaffe følger med.


Lapskaus med flatbrød kr. 165,- kaffe følger med.


Mandag 


Svinenakke med surkål.

Kjøttkaker med stuing.

Tirsdag 


Medisterkaker med surkål.

Fersk suppe med melboller. Ferskt kjøtt og sursøt saus.

Onsdag 


Røye fra Fyresvann.

Viltgryte med potetstappe.

 


Onsdags biff av ytrefilet med tilbehør kr. 235,-


Torsdag


Høstens Fårikål.

Salt kjøtt og flesk med ertesuppe og kålrabistappe.

Fredag 


Pasta med kjøttsaus.

Stekt flesk og duppe med kålrabistappe.

Lørdag 


Karbonader med løk og grønnsaker.

Fårikål.

 Dagens middag fra kr.195,- / 220,- Honnørpris.  Inkludert kaffe til alle middagsretter.

À la Carte-retter


  • Rødspette med salat, reker og remulade kr. 230,-
  • Fish 'n chips med salat og ramsløkdip ,liten porsjon kr.190,-  stor porsjon kr.220,-
  • Oksekarbonader med løk og grønnsaker kr. 200,-
  • Beefburger 200gr,  med salat,dressing ost og pommes frites og mineralvann kr. 240,-
  • Helstekt Telemarksrøye med agurksalat og rømme kr.240,-
  • Husets svinesnitzel med grønnsaker og kapers kr. 240,-
  • Husets elgkarbonader med rosenkål, viltsaus,poteter og tyttebær kr. 230,-
  • Dagens middag (se over) kr. 195/220,- / Honnørpris.
  • Lapskaus med flatbrød kr. 165,-

 

Alle rettene fra uke- og à la carte-menyen kan bestilles som overtidsmat.

 

    Share on Facebook

    Logg inn