Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

TELEMARKSMAT


Telemarksbufe kr. 310,- 

  • Lun elgkarbonade med løk
  •  spekeskinke fra lokal produsent
  • grilla gårdskylling fra Holte Gård
  • eggerøre av ferske gårdsegg
  • varmrøyka røye fra Aketun fisk
  • lokal spekepølse
  • eldhusrøkt gardspølse
  • og roastbeef av kjøtt fra lokal produsent.
  • Potetsalat med friske urter
  • blomkål og broccolisalat
  • chevrédip
  • tyttebærrømme
  • godt flatbrød 
  • grovt brød og Kviteseidsmør.
  • Tilslørte bondepiker.

Telemarkstallerken kr. 210,- 

  • Lun elgkarbonade med løk
  • varmrøyka røye fra Aketun fisk
  • kyllingbryst fra Holte Gård
  • spekeskinke fra lokal produsent
    eggerøre av ferske gårdsegg.
  • Potetsalat med friske urter
  • blomkål og broccolisalat
  • chevrédip
  • tyttebærrømme
  • grovt brød
  • godt flatbrød og Kviteseidsmør.
  • Om ønskelig kan bufeene anrettes på trefjøler og i trau
  • salater og dipper i boller og krukker
  • og brødvarer i kurver.
  • VI bruker økologisk grønt fra Borgeraas Gård
  • når det er sesong for det.
  • Og vi pynter gjerne med friske blomster og urter fra Telemarks natur.
  • Tillegg for glutenfritt bakverk til bufeene, kr.10 pr.porsjon.

 

 

Share on Facebook

Logg inn