TELEMARKSMAT
Telemarksbufe kr. 310,-
- Lun elgkarbonade med løk
- spekeskinke fra lokal produsent
- grilla gårdskylling fra Holte Gård
- eggerøre av ferske gårdsegg
- varmrøyka røye fra Aketun fisk
- lokal spekepølse
- eldhusrøkt gardspølse
- og roastbeef av kjøtt fra lokal produsent.
- Potetsalat med friske urter
- blomkål og broccolisalat
- chevrédip
- tyttebærrømme
- godt flatbrød
- grovt brød og Kviteseidsmør.
- Tilslørte bondepiker.
Telemarkstallerken kr. 210,-
- Lun elgkarbonade med løk
- varmrøyka røye fra Aketun fisk
- kyllingbryst fra Holte Gård
- spekeskinke fra lokal produsent
eggerøre av ferske gårdsegg. - Potetsalat med friske urter
- blomkål og broccolisalat
- chevrédip
- tyttebærrømme
- grovt brød
- godt flatbrød og Kviteseidsmør.
- Om ønskelig kan bufeene anrettes på trefjøler og i trau
- salater og dipper i boller og krukker
- og brødvarer i kurver.
- VI bruker økologisk grønt fra Borgeraas Gård
- når det er sesong for det.
- Og vi pynter gjerne med friske blomster og urter fra Telemarks natur.
- Tillegg for glutenfritt bakverk til bufeene, kr.10 pr.porsjon.