Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

TELEMARKSMAT


Telemarksbufe kr. 310,- 

  • Lun elgkarbonade med løk
  • Spekeskinke fra lokal produsent
  • Grilla gårdskylling fra Holte Gård
  • Eggerøre av ferske gårdsegg
  • Varmrøyka røye fra Aketun fisk
  • Lokal spekepølse
  • Eldhusrøkt gardspølse
  • Roastbeef av vilt
  • Potetsalat med friske urter
  • Blomkål- og broccolisalat
  • Chevrédip
  • Tyttebærrømme
  • Flatbrød 
  • Grovt brød
  • Kviteseidsmør
  • Tilslørte bondepiker

Telemarkstallerken kr. 210,- 

  • Lun elgkarbonade med løk
  • Varmrøyka røye fra Aketun fisk
  • Kyllingbryst fra Holte Gård
  • Spekeskinke fra lokal produsent
  • Eggerøre av ferske gårdsegg
  • Potetsalat med friske urter
  • Blomkål- og broccolisalat
  • Chevrédip
  • Tyttebærrømme
  • Flatbrød
  • Grovt brød
  • Kviteseidsmør

Om ønskelig kan bufeene anrettes på trefjøler og i trau, salater og dipper i boller og krukker, og brødvarer i kurver.

Vi bruker økologisk grønt fra Borgeraas Gård når det er sesong for det.

Og vi pynter gjerne med friske blomster og urter fra Telemarks natur.

Tillegg for glutenfritt bakverk til bufeene, kr. 10,- pr. porsjon.

 

 

Share on Facebook

Logg inn