Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Snitter - Tapas - Supper


Snitter kr. 33,- 

  • Karbonade
  • reker
  • eggerøre og laks
  • roastbeef og svinestek.
  • Tillegg for glutenfritt brød,kr.5 pr snitt.

Landgang kr. 140,-

  • Karbonade
  • reker
  • eggerøre og laks
  • roastbeef, svinestek.
  •  Tillegg for glutenfritt brød, kr.10 pr landgang.

 

Baguetter kr. 60,- / 65,-

  • Ost og skinke
  • reker eller roastbeef.
  • Tillegg for glutenfri baguett, kr. 10 pr stk.

Rundstykker

  • Ost og skinke kr. 35,-   
  • Tillegg for glutenfritt rundstykke, kr.5 pr stk.
  • Reker, eggerøre med laks, eller roastbeef kr. 50,-

 

Tapas kr. 310,- 

  • Saltbakte poteter med aioli
  • tortilla espanola
  • kjøttboller i salsa
  • scampy sweet`n chili
  • BBQ kyllingklubber
  •  hvitløksmarinerte champignoner
  • wraps med snøfrisk og laks
  • dadler med bacon.
  • Grønn salat med pasta
  • mango og chilisalat
  • aiolidip
  • salsadip og tzatziki.
  • Foccaciabrød. 

Supper kr. 110,- (0,5 liter) 

  • Kjøttsuppe med gule erter
  • Bodils helt spesielle fiskesuppe
  • kremet fisk- og skalldyrsuppe
  • hønsesuppe som i Provence
  • gulasjsuppe.
  • Alle suppene leveres med godt brød og smør.
  • Foccacia om ønskelig. 
  • Tillegg for glutenfritt bakverk til tapas og supper kr. 10 pr porsjon.

 

Share on Facebook

Logg inn