Snitter - Tapas - Supper
Snitter kr. 33,-
- Karbonade
- reker
- eggerøre og laks
- roastbeef og svinestek.
- Tillegg for glutenfritt brød,kr.5 pr snitt.
Landgang kr. 140,-
- Karbonade
- reker
- eggerøre og laks
- roastbeef, svinestek.
- Tillegg for glutenfritt brød, kr.10 pr landgang.
Baguetter kr. 60,- / 65,-
- Ost og skinke
- reker eller roastbeef.
- Tillegg for glutenfri baguett, kr. 10 pr stk.
Rundstykker
- Ost og skinke kr. 35,-
- Tillegg for glutenfritt rundstykke, kr.5 pr stk.
- Reker, eggerøre med laks, eller roastbeef kr. 50,-
Tapas kr. 310,-
- Saltbakte poteter med aioli
- tortilla espanola
- kjøttboller i salsa
- scampy sweet`n chili
- BBQ kyllingklubber
- hvitløksmarinerte champignoner
- wraps med snøfrisk og laks
- dadler med bacon.
- Grønn salat med pasta
- mango og chilisalat
- aiolidip
- salsadip og tzatziki.
- Foccaciabrød.
Supper kr. 110,- (0,5 liter)
- Kjøttsuppe med gule erter
- Bodils helt spesielle fiskesuppe
- kremet fisk- og skalldyrsuppe
- hønsesuppe som i Provence
- gulasjsuppe.
- Alle suppene leveres med godt brød og smør.
- Foccacia om ønskelig.
- Tillegg for glutenfritt bakverk til tapas og supper kr. 10 pr porsjon.