Julemenyen 2023
Juletallerken med ribbe,julepølse, husets medisterkake, surkål, rødkål, julesaus, poteter og tyttebær. Kr. 240,-
Ribbetallerken med to ribbebiter,surkål,rødkål, julesaus,poteter og tyttebær.Kr.250,-
Pinnekjøtt med vossakorv, kålrabistappe, sky, poteter og tyttebær. Kr.260,-
Husets medisterkaker med kjøtt fra Borgestad gård, surkål,rødkål,julesaus,poteter og tyttebær. Kr. 195,-
Julelunch. Serveres med ribbe, husets medisterkake, sylte og sennepsaus, julesild, gravet laks og eggerøre.Garnityr,godt brød og smør. Kr.175,-
Julens desserter. Husets karamellpudding, hjemmelaget riskrem med rød saus, multekrem. Kr.55,-
Julekoldtbord med varm julemat. Sylte og sennep, roastbeef med remulade, julekrydret kalkunfilet, gravet laks med sennepsaus, eggerøre, waldorfsalat, potetsalat,julesild, frisk julesalat, brød og smør. Varm ribbe og medisterkake. Riskrem med rød saus eller multekrem. Kr. 265,- Tillegg for julepølse,surkål/rødkål,poteter, julesaus og tyttebær. Kr.45,- Be om pris for tillegg av pinnekjøtt.
Juletapas. Marinert ribbe, medisterbolle med fast følge, pinnekjøtt og rotmos, lefserull med sylte og sennep, egg med gravet laks, frisk julesalat med kalkun, dadler med bacon,ovnsbakte småpoteter, waldorfsalat og sildesalat, julens focaccia, søt avslutning: sjokolademousse med krem og bær eller pannacotta. Kr.295,-
Julekoldtbord og juletapas: minstebestilling 10 personer.
--