Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

JULEMENYEN 2022


Juletallerken,serveres med ribbe,julepølse

  • hjemmelaget medisterkake
  • surkål
  • rødkål
  • julesaus
  • poteter og tyttebær. Kr.240,- pr porsjon.  

Ribbetallerken

  • tre stk ribbe
  • surkål,rødkål
  • julesaus
  • poteter og tyttebær. Kr. 275,- pr.porsjon.

 

Pinnekjøtt

  • serveres med kålrabistappe
  • vossakorv
  • sjy
  • poteter og tyttebær.
  • Kr.265,-pr.porsjon.

Hjemmelagde medisterkaker med kjøtt fra Borgestad gård.

  • Serveres med surkål
  • rødkål
  • julesaus
  • poteter og tyttebær.
  • Kr.195,- pr.porsjon.

 

Julelunch 

  • serveres med ribbe
  • medisterkake
  • eggerøre
  • gravet laks
  • julesild
  • sylte og sennepsaus.
  • Garnityr
  • godt brød og smør.
  • Kr.185,-pr.porsjon.

Julekoldtbord med varm mat

  • Sylte med sennep
  • roastbeef med remulade
  • julekrydret kalkunfilet
  • gravet ørret med sennepsaus
  • eggerøre
  • waldorfsalat
  • potetsalat
  • julesild
  • frisk julesalat
  • brød og smør.
  • Varm ribbe og medisterkake.
  • Riskrem med rød saus eller multekrem. 
  • Kr.265,- pr.porsjon.

 Tillegg for julepølse

  • surkål
  • rødkål
  • julesaus
  • poteter og tyttebær.
  • Kr. 45,- pr.porsjon

 

Julens desserter

  •  Hjemmelaget karamellpudding
  • riskrem med rød saus
  • multekrem.
  • Kr. 50,-

Suppeguris Juletapas.

  • Marinert svineribbe
  • medisterbolle med fast følge
  • pinnekjøtt med rotmos
  • lefserull med sylte og sennep
  • gravet ørret med eggerøre
  • frisk julesalat med kalkun
  • dadler med bacon
  • ovnsbakte småpoteter
  • waldorfsalat og sildesalat
  • julens foccacia
  • pepperkake med blåmuggost
  • honning,nøtter og fiken.
  • Pris pr.porsjon kr.295,-

 

 

Varmretter


Lapskaus med flatbrød.
Kr. 140,-  pr. porsjon /  kr. 160,-
 pr. liter.

Husets gryterett med ris, salat og baguetter.
Kr. 170,- pr. porsjon.

Kalvestek med fløtesaus, gulrøtter, rosenkål, blomkål, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 230,- pr. porsjon.

Dyrestek med viltsaus, babygulrot, rosenkål, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 245,- pr. porsjon.

Viltgryte med rosenkål og gulrøtter, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 210,- pr. porsjon.

Ertesuppe, salt kjøtt og flesk, med kålrabistappe og kokte poteter.
Kr. 220,- pr. porsjon.

Fersk suppe, ferskt kjøtt og sur-søt saus, melboller og kokte poteter.
Kr. 220,- pr. porsjon.

Ta kontakt for tre retters menyer. 

 

Share on Facebook

Logg inn