JULEMENYEN 2022
Juletallerken,serveres med ribbe,julepølse
- hjemmelaget medisterkake
- surkål
- rødkål
- julesaus
- poteter og tyttebær. Kr.240,- pr porsjon.
Ribbetallerken
- tre stk ribbe
- surkål,rødkål
- julesaus
- poteter og tyttebær. Kr. 275,- pr.porsjon.
Pinnekjøtt
- serveres med kålrabistappe
- vossakorv
- sjy
- poteter og tyttebær.
- Kr.265,-pr.porsjon.
Hjemmelagde medisterkaker med kjøtt fra Borgestad gård.
- Serveres med surkål
- rødkål
- julesaus
- poteter og tyttebær.
- Kr.195,- pr.porsjon.
Julelunch
- serveres med ribbe
- medisterkake
- eggerøre
- gravet laks
- julesild
- sylte og sennepsaus.
- Garnityr
- godt brød og smør.
- Kr.185,-pr.porsjon.
Julekoldtbord med varm mat
- Sylte med sennep
- roastbeef med remulade
- julekrydret kalkunfilet
- gravet ørret med sennepsaus
- eggerøre
- waldorfsalat
- potetsalat
- julesild
- frisk julesalat
- brød og smør.
- Varm ribbe og medisterkake.
- Riskrem med rød saus eller multekrem.
- Kr.265,- pr.porsjon.
Tillegg for julepølse
- surkål
- rødkål
- julesaus
- poteter og tyttebær.
- Kr. 45,- pr.porsjon
Julens desserter
- Hjemmelaget karamellpudding
- riskrem med rød saus
- multekrem.
- Kr. 50,-
Suppeguris Juletapas.
- Marinert svineribbe
- medisterbolle med fast følge
- pinnekjøtt med rotmos
- lefserull med sylte og sennep
- gravet ørret med eggerøre
- frisk julesalat med kalkun
- dadler med bacon
- ovnsbakte småpoteter
- waldorfsalat og sildesalat
- julens foccacia
- pepperkake med blåmuggost
- honning,nøtter og fiken.
- Pris pr.porsjon kr.295,-
Varmretter
Lapskaus med flatbrød.
Kr. 140,- pr. porsjon / kr. 160,- pr. liter.
Husets gryterett med ris, salat og baguetter.
Kr. 170,- pr. porsjon.
Kalvestek med fløtesaus, gulrøtter, rosenkål, blomkål, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 230,- pr. porsjon.
Dyrestek med viltsaus, babygulrot, rosenkål, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 245,- pr. porsjon.
Viltgryte med rosenkål og gulrøtter, kokte poteter og tyttebær.
Kr. 210,- pr. porsjon.
Ertesuppe, salt kjøtt og flesk, med kålrabistappe og kokte poteter.
Kr. 220,- pr. porsjon.
Fersk suppe, ferskt kjøtt og sur-søt saus, melboller og kokte poteter.
Kr. 220,- pr. porsjon.
Ta kontakt for tre retters menyer.